ProFri’s Grote Corona Onderzoek

Belangrijk dat je meedoet; beantwoord dus de vragen!

START VRAGENLIJST

Vakvereniging ProFri heeft jouw medewerking dringend nodig!

Wij willen goed zicht krijgen op de effecten voor onze mooie frituurbranche van de corona lockdown. Nu we per 1 juni weer eters ter plekke mogen ontvangen, is de tijd rijp voor een onderzoek.

Een grote deelname aan dit onderzoek helpt ons als vakvereniging om jouw belangen te behartigen in Den Haag. Wij zullen de feiten en cijfers namelijk zeker bespreken met het ministerie van economische zaken en verschillende overlegorganen.

Laat deze 20 vragen niet liggen en doe mee! Alleen met jou samen kunnen we een vuist maken. 20 vragen, dat klinkt best veel. Maar op enkele open vragen aan het einde na, hoef je eigenlijk alleen maar vinkjes te zetten. Dat gaat écht supersnel en je helpt ons en jezelf ermee.

Succes met de heropening van je zitgedeelte en met het invullen van deze enquête!

Op deze speciale website die al sinds 16 maart in de lucht is, vind je alle updates en wat je weten wilt over de corona-maatregelen.

PS: Deze enquête is anoniem
Vind jij het niet nodig anoniem te blijven? Wil je eventueel wél een toelichting geven, vul dan aan het einde jouw naam en contactgegevens in. Als je jouw naam en gegevens invult, maak je kans op één van de 10 frituurboeken die wij onder de deelnemers verloten.

START VRAGENLIJST